30.10.2025 tarihinde Holiganbet hesabımdan kripto para yöntemiyle 998.000 TL tutarında para çekme işlemi yapmak istedim. Ancak çekim talebi oluşturmadan önce Holiganbet tarafından bana ulaşıldı ve hesabıma çekmenin riskli olacağı, mutlaka kripto yöntemi kullanmam gerektiği belirtildi. Ardından bana “Trust” uygulamasını indirmem söylendi ve WhatsApp üzerinden bir kripto adresi iletildi. Parayı bu adrese çekmem gerektiği ifade edildi, ben de dedikleri şekilde işlemi gerçekleştirdim. Ancak param hesabıma ulaşmadı. Durumu canlı destek hattına ve Telegram üzerinden ilettim, ekran görüntüleriyle birlikte tüm detayları paylaştım. Canlı destek, bana iletilen numaranın kendilerine ait olmadığını, kripto adresinin ise benim giriş yaptığım adres olduğunu ve yardımcı olamayacaklarını belirtti. Oysa çekim işlemi yapmadan önce hesabımda bu kadar yüksek bir bakiyenin olduğunu Holiganbet ve ben dışında kimse bilemez. Ayrıca hesabıma her zaman SMS ile giriş yapıyorum. Tüm bu süreçte ya Holiganbet paramı ödememek için bu yolu izliyor ya da çalışanları tarafından dolandırıldım. Bu durumun aksini kimse bana inandıramaz. Çekim yapacağım bilgilerim bir şekilde başkalarına iletildi ya da belirttiğim gibi Holiganbet ya da çalışanları işin içinde. Mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmiyor ve bana sadece numaraya itibar etmemem gerektiği söyleniyor. Sözde büyük bir site olmasına rağmen ödeme konusunda mağdur ediliyorum.