4 Ocak 2026 Sabah 6 sıralarında Crazy Time oyununda 2.000 x tutturarak 1 milyon 200 bin liradan fazla para kazandım. Büyük bir sevinç yaşadım. ilk iki çekimi yaptım (toplam 200 bin lira) ve üçüncüyü yaptığımda betasus iptal ederek 1.019.860 lira olan bakiyemi 90 bin liraya düşürdü. Canlı desteği başvurduğunda bunun kuralları dahil olduğunu söylediler Ancak Her Yerde yazdığı gibi Ana parada Hatta kayıp bonusu konusunda dahi kazançla ilgili bir sınırlama yoktur. Zaten canlı destek yazışmalarına baktığınız zaman bir örnek koyuyorum kendileri söylüyorlar limit olmadığını. ama ikinci cümlede risk birimi tarafından kazancımın iptal edildiği açıkça belirtiliyor. kazançtan 4 gün sonra yani ayın 18'inde kurallarına 100 kat limiti eklediler. ancak aynı anda halen destek kanallarında limitsiz kazanç olduğunu duyurmaya devam ediyorlardı. lisansa şikayet başvuru yaptım. dalga geçer gibi son derece küstah bir tavırla kendilerinden emin bu parayı hiçbir şekilde alamayacağımı düşünüyorlar.bu paranın geri alınması ve durumun duyulması için elinden geleni yapacağım.